July 21, 2013

Akhirnya!!..

Assalammualaikum..
~Hola~Cayang2 semua..
skrang ni 12.22 tngah mlm
Akhirnya siap jgk..laman muka blog zara..heee
tpi mcm rsa tak puas hti je..mcm ada je yg tak kena..-_-'
al-maklumla..zara ni bukannya pandai sgt..bab2 edit mengedit ni
tpi cuba yg termampulah Je..

yang penting ada warna pinki2..hihihi..xD
 Maap sgt5 hri ni sehari zara tak jejalan kt umh kekawan..
tak pe jangan risau esk2 ..zara jejalan ye..
babye..selamat mlm semua..jgn lupa bgun sahur tau
takmo malas2 tau..xD
Assalamualaikm..

40 comments:

  1. simple suka tengok corak background hehehe boleh jadi wallpaper kat rumah sebab saya peminat warna hitam

    ReplyDelete
  2. suke tengok daun yang berguguran...hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tringat cite mohabbatin..hee

      Delete
    2. sis pon suke cite mohabbatein gak ker...samelah kite...hehehehehe....

      Delete
  3. Xpelah. Line kali je singgah. Hehe.
    Btw, Ok je blog. Love the background :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. YE lahkn..buat sendiri..klu suh owg pandai buat mmng terbaik..hee..=D

      Delete
  4. zara, cantik zara.. cute jer.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm ni je lah mama..yg zara mampu buat..owg tak de pengalaman..huhuhu..=D

      Delete
  5. wow! pink sunggguh cupcake tu noooo hehe. Patut bagi nama 'secawan cupcake zara' hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu buh cap kek..takde erti dh la nama zara..hee
      zahara maksud sekuntum bunga..maka terjadilah nama tu..kek tu sbb geram tngok tu yg letak.. hiii..xD

      Delete
  6. background akak ada daun gerak2 sehh.

    ReplyDelete
  7. cantik sudah blog nie...menaril dengan warna gelap

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak taula tiba2 tringin nk buat warna gelap..=D

      Delete
  8. hehe cantik apa...samalah kita sis uka pinky hehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ke..biasa je..yee!! kita satu geng..pin colour..=D

      Delete
  9. he3..ok la ni =) smart la..terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tpi ada mcmtak kena..geram je..-_-'

      Delete
    2. apa yg xkenanya?? bg sy kotak komen ni scroll bg pnjg skit dn widget kt sidebar kena kurangkn skit..2 je ..yg lain dah cun =) he3 skdar pndapat la

      Delete
  10. Replies
    1. tu la nak simple..dan ringan..amila rasa berat tk?

      Delete
  11. akhirnya..hehe..gd job zara..yg penting ader pink...

    ReplyDelete
  12. akak datang sini zara.. wah.. comel je akak tengok.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee..mcm ni je lah hasil dia kak..=)

      Delete
  13. ni pun dah okay dah ni. hehe. cuma kalau boleh jangan terlalu banyak sangat widget2. takut blog jadi berat

    ReplyDelete
  14. nice zara!...hehe..tak apalah..belajar perlahan-lahan..JM pun ambik masa 2-3 tahun nak belajar edit blog ni...zara kena tingkatkan usaha jaa sekarang ni! =)

    ReplyDelete
  15. bertukar! hehe..sempena raye eh.. :)

    ReplyDelete
  16. Minat color gelap ye? Hehe. Kite minat pink! :D

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...