July 05, 2013

Give Away V12gether TOPUP RM30 2013

Assalammualaikum.
 time kacih kpada kak miss aiza sbb tag nama zara..:) ..maaf ye akak.. lmbat join sbb ada masaalah dgn post..:(
jadi zara pun joinla..:)


 klik di banner utk join..


Syarat-syarat penyertaan (aku copy dan paste):
1). Mesti Like Fan Page ini. [LINK]
2). Link back ke url ini. [LINK]
3). Korang mesti tampal BANNER dekat atas tu dekat entry korang.
4). Dan tag kepada 2 rakan blogger lain. Dan Pastikan dia orang tahu.
5). Mesti buat satu slogan yang terbaik untuk menang hadiah utama.

tag:mila dan fiza


slogan : usaha tangga kejayaan (bleh ke mcm tu)


34 comments:

  1. assalam,

    selamat bersegmen, good luck..

    ReplyDelete
  2. thanks join.. good luck zara..

    ReplyDelete
  3. time kasih tag fiza yer.. gd luck...

    ReplyDelete
  4. Hafiza AizZawa
    ok fiza..time kcih..=)

    ReplyDelete
  5. Tetamu Istimewa
    time kcih cikgu..=)

    ReplyDelete
  6. Eiqa Almond
    time kcih eiqa..=)

    ReplyDelete
  7. singgah & follow sini :) kalau sudi follow la balik ye :)

    https://juisnumo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Juis Numo
    time kcih ye..zara sudi follow..=)
    zara follow dah..=)

    ReplyDelete
  9. salam..kak zara..maaf kak..mila nye blog still xleh bukak age :( last boleh bkk cuma dpt reply komen kat entry mila tu je...terase mcm nk buat blog bru dah ni..tp syg sgt dah kat blog lame tu... :(

    ReplyDelete
  10. miLa saim
    tak pe mila..akak tak kicah pn..
    cian mila..akak pn tak reti bab2 ni..klu nak tlong mila..:(

    ReplyDelete
  11. akak singgah malam di sini zara.. :D

    ReplyDelete
  12. Mizz Aiza
    time kcih akak..=)

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen zara :)..( nama sama ngan anak saudara yam )

    ReplyDelete
  14. jom sertai..
    http://zafarah.blogspot.com/2013/07/slot-blog-review.html

    ReplyDelete
  15. =) nice blog... follow balik dah ^_^ hepi2 selalu.. semoga menang giveaway tu :D

    ReplyDelete
  16. Che Siti Maryam
    a'ah.nama.zara kn..adik yg comel tu..=)

    ReplyDelete
  17. Nurul Farahizzati
    selamat berjaya tau
    zara tak janji ..insyaAllah ye..=)

    ReplyDelete
  18. Shafiqah Norshahfandi
    time kcih ye..:)

    ReplyDelete
  19. tahniah awk salah seorang pemenang saguhati...hadiahnya adalah..blog akan direview dan dibloglist diblog v12gether ...

    ReplyDelete
  20. eddie
    Alhamdullilah..time kcih eddie..:)

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...