September 04, 2013

Segmen santai september by cik akak

Assalammualaikum..
nak merajinkan diri masuk segmen cik akak
klu ada rezki Alhamdullilah
klu tak dapat boleh menambahkn kenalan..
betul tak..=D



a.Follow blog cik akak

b.Tempek banner comel buatan cik akak

c.Soal entry ikut suka tuan punya badan

d.Letak Tajuk "Segmen santai september by cik akak"

e.WAJIB jawap soalan
soalannya
warna apa lagi yang cik akak minat selain fanatik purple

jawapannya insyaALLAH merah ..
zara mencuba ye akak..
sbb zara tngok gambar2 ala-ala manja cik akak banyak juga warna merah
gambar tomel2 profil cik akak pun tudung merah gitu..=D


f.jawapan perlu diletakkan sekali dalam entri

g.Dah siap..tinggal link SEGMEN dikotak komen cik akak..
 

Hadiah-hadiahnya


Minyak wangi
 

Hadiah minyak wangi dan lotion akan diberikan kepada 2 atau lebih pemeng
(biarlah rahsia betul tak akak..hehehe)
 
Lotion
 
 
 
Topup RM5 x 4 orang pemenang
 


Segmen berlangsung hanya 24 jam

Bermula 04 SepteMber 2013 hingga 05 SeptemBer 2013

Segmen bermula jam 8.oo pagi dan akan tamat jam 8.oo pagi hari berikutnya...

23 comments:

  1. gud luck ya sis!!!!heheheeh...

    ReplyDelete
  2. Salam, Nad dari Segmen yang sama. Singgah sini :) Jemput juga singgah blog
    Nad :)Good Luck !

    ReplyDelete
  3. makseh sudi join segmen santai cik akak....

    semak link anda kat sini.....


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-santai-september.html

    ReplyDelete
  4. sama la warma merah..hehe salam perkenalan,dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen zara
    jwpnnya kaler putih
    sama la kita teka kaler merah

    done isi tabung nuffnang kat sini :)

    ReplyDelete
  6. salam...ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena exam UPSR ..hehe..ada masa boleh la join yer..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen dan semoga berjaya Zara.

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen dan semoga berjaya Zara.

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...