July 09, 2013

Contest Ramadhan & Raya by Cik akak

Assalammualaikm..
~Hola~ zara masuk segmen lagi..sbb zara di tag oleh kak miss aiza..
mana nk tahu kn rezki bulan2 puasa ni.".auumm"..jom ikut bersegmen by cik akak
contest berlangsung selama 2 minggu..
bermula 10 julai 2013dan tamat 23 julai 2013
contest ini ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yg baik hati..=)




klik benner
banner kredit KathyRbain

Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah
  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahajaja
   

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.

Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)
tag: mila & izzah

40 comments:

  1. Hafiza AizZawa
    time kcih fiza..=)

    ReplyDelete
  2. singgah lagi kat sini..gud luck yer..;p

    ReplyDelete
  3. Selamat berjaya. Saya ni tak pandailah nak bersegmen-segmen. Maaflah.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum & selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubaraq :) Aniss singgah blog awak dari segmen yg sama. Good luck!
    http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  5. gud luck beb!!...
    SALAM RAMADHAN ..

    ReplyDelete
  6. ♥ Mrs. Secretary ♥
    tingq..hee

    ReplyDelete
  7. Tetamu Istimewa
    insyaAllah..tak pe cikgu..=)

    ReplyDelete
  8. Siti Farhahnis
    salam ramdhan..segoma berjaya jgk,,=)

    ReplyDelete
  9. Norhasniza Khalid
    insyaAllah mama..hee

    ReplyDelete
  10. gdluck sis
    weekend nnti yumida nak jin jugak la

    ReplyDelete
  11. Makseh support cik akak...

    senarai peserta mohon semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    salam ramadhan

    ReplyDelete
  12. dtg singgah...

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  13. Setiasmile
    time kcih..semoga berjaya..=)

    ReplyDelete
  14. goodluck zara...
    btw, selamat menyambut ramadhan al-mubarak yg penuh barakah ini..

    ReplyDelete
  15. Good luck..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  16. gud luck...semoga berjaya

    ReplyDelete
  17. Mizz Aiza..time kcih kak =)
    zeera lily..tenq..selamat berpuasa..zeera..=)

    ReplyDelete
  18. tarmizi
    time kcih mizi..=)

    Eira Aikawa
    time kcih..semoga ira berjaya jgk tau..=)

    eddie
    time kcih..=)

    ros_reeza
    insyaAllah..time kcih..=)

    ReplyDelete
  19. I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  20. sizziey darliana
    TIME KCIH SAYANG..=)

    ReplyDelete
  21. pembaharuan hadiah semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

    harap maaf....kesilapan TYPO

    ReplyDelete
  22. datang lagi

    done klik iklan sis
    thanks sudi klik video u mobile yumida :)
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  23. sori kak zara..miLa bru nak join ni..huhu..

    nk tnye cmne ek akak wat entry tu..akak copy html yg dy bg tu ea?hehe

    ReplyDelete
  24. Nao Mei
    WOKEY KAK..=)

    Yumida Huda
    time kcih yumida..=)

    ReplyDelete
  25. Kite join jugak ni tapi takde luck. Hee.

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...