July 24, 2013

JoM wangi2!!

Assalammualaikum..
~Hola~cayang2 semua..
Suka wangi2 tak?..mestila suka kan mna ada owg syok2 bucuk2..-_-'
Alah ayat je tu..zara nak tunjuk wangian apa yg zara suka
tpi tak kuatla baunya..alahh..bau ala2 manja gituu
bau kuat sgt..mau pecah kepala ceq ni..ceq tak suka tau..
biarlah kita saja yg tahu..bau masam ke.. bucuk ke.. hangit ke..
klu owg bau takut jdi kisah snow white plk kn..:b



1~plyboy(PLAY IT LOVELY)..wangian ni la yg paling lembut dri playboy2 lain..
                                              (beli bulan 3 tahun ni..smpi skrg tak luak2 lagi)hiii
Harga~RM14.90-15.90 watson,gurdian                                                      
RM13.90 mydin                                                                  

  2~Al-Habib(PARIS HILTON)..pakai ni terasa sperti paris hilton konon2nyalahkn.
                                                       bau lembut je..sesuailah untuk si gadis ayu gituuuuuu
                                 no alkohol                                              
Harga~ Tidak di kenal pasti sbbnya..dpt free..dri mrZ..                          
                                   Tanya tk mo jawap..klu jawap tak iklas tu..hii..kn?..kn?..kn?                           

                             

           3~Pati Perfume(BRITNEY SPEARS FANTASY) .. Haa.. ni lagi satu ala2 britney..terasa ceksi..
                                                                                         Ceksi Meyh?!..Alah mana ada..bau lembut je
 Harga~Tidak di ketahui..free dari  my friend                                                                          
                                           


Semua dpt free..hee..jimat duit ceq..

kekawan plk guna jenama apa ..mai la syer2..
kita pakat2 mandi minyak wangi nohh..

P/s..heran nape pakai minyak wangi mcm2 tpi tak smpai sejam hilang wanginya
owg len  2..3jam wangi lagi..bau kuat gila plk tu..adoiii..
pikir2


                                                                                                                                      

47 comments:

  1. wangi sangt ker ni orng sebelah bole pengsan x agak2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wangi lembut je..klu wangi kuat..mmng tak pakai dah takut sendiri yg pengsan..hehehe..=D

      Delete
  2. Abg Kenit suka pakai playboy punyer. Tuk wanita pun playboy ada gak ye? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada2 cuba cari kt watson @ gardian..=D

      Delete
  3. mama ada yang playboy tu, tapi bila beli, tup-tup disahkan mengandung pulak, terus tak boleh hidu wangi-wangi ni, last-last buang gitu je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah syangnya..nape mamatak pos kt zara..hehehe..=D

      Delete
    2. hmm..mila suka vanila..tp tu dulu..sekarang ni ngah korek2 pakai 1 minyak wangi ni..mila dapat mase gi kenduri kat rumah kawan mak..dah nak habis da..memang suka sangat pakai..sedih je sebab tak tahu nak cari kat mana lepas ni..

      yang tahan lame tu mesti mahal kn harge dye..huhu

      Delete
    3. nmpaknya kna cri wangian yg barula kn mila..
      betul tu mila yg mahal tu tahan lama..tpi tak payah kut mahal2..pkai biasa pun dah ok kn mila..=D

      Delete
    4. hmm..tula..kena cari yang baru..tapi bukan senang nak dapat yang betul2 kte suka..huhu..so kne cari ni..kak aiza gtau syahirah biru tu okay..haaa...cam nak try je..huhu

      Delete
    5. tulakn payah nak cari minyak wangiyg betul2 ngam ngan kita..

      Delete
  4. fae masa ne prefer beli minyak wangi yang alcohol-free hehe

    ReplyDelete
  5. jrg pakai perfume nie...wife dh suka bau semulajadi nie..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betulla tu ..klu zara pun suka bdan hb bau semula jadi..ada aura disitu..heee

      Delete
  6. tak pernah lagi orang bagi perfume.. akak selalu beli sendiri je, jenama syahirah warna biru.. suka baunya, tahan sampai 2-3 hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah cuba lgi..ok tak kn?..cadang2 nk jugk beli sendiri..=D

      Delete
    2. owh..yeke kak aiza? mila mmg nga nk mencari perfume baru ni..huhu

      Delete
  7. fav akak pulak banyak..tp yg paling fav adalah burberry body & midnight rose by lancome..wangi sangat2!!!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah!! mahal tu kak..mesti wangikn..heee..zara tak mampu nak bli jenama tu..tak taula klu ada diskaun nak jgk try..hee.=D

      Delete
  8. Kalau free semuanya pun wangi kan. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2..hee..nama pun free cikgu kn..=D

      Delete
  9. nyk jugak perfume zara..fiza pakai armani code gilir2 ngn beyonce..klu hari2 pakai yg sm boring jugak kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..dahla zara ni cepat boring..klu boring mmng tak pakai dh minyak tu..tunggu lima .. enam bulan bru nak pakai blik..hee..=D

      Delete
  10. syuk pakai perfume enchanteur :D
    dia punya perfume pergh, tahan lama. tak rugi akak kalau nak cuba sesuatu yg baru .

    ReplyDelete
    Replies
    1. enchanteur ye..losyn badan kak zara pakai jenama tu ..tpi minyak wangi blum lgi try..=D

      Delete
  11. sy pakai fantasia jer...kang pakai minyak wangi cap kapak sume lari kang!!!hakhakhak...bestlah jimat sket duit..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokey jgk pkai minyak cap kapak..bajet duit ckit...huhuhu..=D

      Delete
  12. hehe..sye pakai Katy Perry Puss, pun sedap jer bau :)

    ReplyDelete
  13. blm beli lagi minyak wangi raya ni.. hehe

    ReplyDelete
  14. x berapa suka pakai minyak wangi
    ada beli dulu x abis2 sbb x pakai.. hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la setengah owg laki ni kurang gemar berminyak wangi ni..hee..=D

      Delete
  15. playboy?? wah.. lama tak dengar branding tu. hehehe

    ReplyDelete
  16. setia pada satu jenama je...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zara tak bleh sgt..takut jemu plk..hee..=D..kosmetik je la tau..heee

      Delete
  17. perfume kena ada dlm hidup ku..haha..jrang pkai sbnarnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe2 asal ada cukuplakn hee..=D

      Delete
  18. untung la hu3 =) sy peminat tegar jenama adidas n dashing..terbaik bau dia =) 48jam melakat lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa..dashing tu..mmng la wangi..suka yg warna biru..dulu suka bgi kt hb..dashing biru tu la..=D

      Delete
  19. Replies
    1. yang lelaki tak taula bau sedap ke tak..=D..ye la kn kita kn pempuan..huhuhu..=D

      Delete
  20. aiseemaaannn...wangi2 pulak dia yaaa... ;)

    ReplyDelete
  21. Memang suka tukar2 perfume ni. Hehe~ Pakai jugak britney spears midnight fantasy tu. Wangi sangat. Hehe~ Try la body shop. Harga dia tak mahal sangat tapi bau tahan lama. :)

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...