August 22, 2013

maafkan saya..=(

Assalammualaikum..



zara minta maaf..tak dapat ber bw kat blog kekawan semua..tiba2 wabak demam
menyerang zara..smpai batuk terlalu kerap..
ingatkn biasa2 je..p cek semalam..mng demam suhu yg tinggi..
dan kerengkong zara jadi terlalu merah..klu lmbat munkin jdi bengkak di dalam..
sekarang ni bdn zara okla ckit tpi tekak tu mng sakit sgt..klu mlm je
zara kna kulum strepsils untuk hilangkn batuk tu..klu tak mng zara
tak bleh tido..
maafkan zara ye..zara tak dapat nak singgah blik blog kekawan..
rasa bersalah pun ada jgk ni
                                                 ..tpi lepas zara sihat cikit ..
zara janji ..zara gi jalan2 kt blog kekawan semua ye..
bye..semua..jaga diri kakwan baik2 tau.
.Assalmmualaikum..

40 comments:

  1. Harap zara cecept sembuh... sy doakan... slam syawal...

    ReplyDelete
  2. bnyak obat kne telan tu..
    take car zara.

    ReplyDelete
  3. tak apalah zara....BW tu nanti2 pun boleh..yg penting zara sihat yaa..semoga cepat sembuh zara syg! =)

    ReplyDelete
  4. salam jumaat...harap2 zara dah beransur sembuh..

    ReplyDelete
  5. samalah kita Zara...lepas raya hari tu saya kena demam skrg pun masih batuk-batuk lagi uhuk uhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciannya batuk hehe..zara masih lagi batuk ni=D

      Delete
  6. dimaafkan..hehe..smoga zara cpt sembuh.. fiza sentiasa tggu zara come back.. byknye ubat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdullilh..skrg ni tinggal batuk je..=D

      Delete
  7. Zara. get well soon. jangan risau ^^

    ReplyDelete
  8. banyakkan berehat dan jangan lupa makan ubat.. akak doakan semoga zara cepat sembuh..

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh dear.. banyakkan rehat dan minum air masak.. :D Doa banyak2

    ReplyDelete
  10. semoga cepat sembuh!!!!!patut lame x on9...takpelah rehat-rehat dulu!!!sembuh nanti baru sambung balik!!!heheheh....

    ReplyDelete
  11. tak pe kak..nanti dah sihat boleh la bw..
    semoga kaka cepat sembuh

    ReplyDelete
  12. semoga cepat sembuh kak zara.
    makan ubat mengikut nasihat dr. :)

    ReplyDelete
  13. Get well soon zara :) take care ya

    ReplyDelete
  14. tak perlu rasa bersalah zara, yang penting kesihatan itu menjadi keutamaan... rehat tau zara, minum banyak air...

    ReplyDelete
  15. moga zara cepat sembuh
    rajin2 mkn ubat k

    ReplyDelete
  16. dear zara, please take care of urself. Dont worry bout us. Tiada paksaan dalam berblogging dan berblogwalking dear.

    Zara makan ubat dan dapatkan rehat secukupnya ok. When u feel better then u can start blogging again. :). Take care dear :)

    ReplyDelete
  17. Selamat hari raya Aidilfitri Zara.. Kak Ros baru sempat ke sini, maklumlah cuti panjang kan..
    moga Zara cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  18. get well soon sy pon spt nak demam2 gak ni huuu

    ReplyDelete
  19. banyakkan rehat ye zara.. blog boleh diterjah bila sihat nanti.. :)

    ReplyDelete
  20. kesian.. smoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  21. Owh tgok zara makan ubat2 nie, macam truk jer. Sebab hari2 sy bg ubat mcm ni kt pts.
    Get well soon dear :)
    Take care

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum.

    Banyak juga ubatnya tu zara.. semoga cepat sembuh ya..banyakkan minum air masak.. ^^

    ReplyDelete
  23. Waalaikumussalam..jaga diri kak..smoga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...