August 17, 2013

Raya PeRtama..ke-2..ke-3..ke-4..ke-5..ke-6..ke-7..

Assalammualaikm
~Hola~cayang2 semua..
hahaha~lama bangat zara mmbiarkan blog
ini berabuk...
Tiba2.'.kedeboq'..hambik engko
nak buat sekali post raya smpai qaya ke-seven
qaya ke-lapan pun ada lgi tapi byk sgt gmbar..
post yg ni dulu lah ye...=p
semua gmbar dah campur2..yg ingat tu ingat lerr..maappp..heee


pagi raya jenguk kubur arwah tok.kubur arwah abah tak bleh ziarah sbb tak balik kg di PAHANG



adik zara yang tengah dan istri serta anak kesayangan..ada swg lagi baby dlm perut..^_^
mak cayang..putri kesayangan dn anak2 saudara..giwyumi....comel je




putri dn sepupunya



putri dan sepupunya

putri dan sepupu2nya
ni pun dah tak ingat qaya ke berapa..gedix tangkap gmbar cm ni..huhuhu(jgan marah tau!!)
tak tau raya ke berapa..huhuhu..pakai sepet mata..terasa cm datin la plk..

 di bawah ni adalah aksi2 telarang kami dua beradik sbelum p qaya kt perlis..huhuhu
(sila jangan muntah hijau ye..o_O)
zara dan adik bongsu zara..kmi klu jumpak kpala gila skit..heee

 
malam2 qaya ..sesekali nak jgk mereka rasa zaman kita kcik2 dulu..tpi didalam pemantauan..hihihi






 cayangggg makkk...


 p/s..tahun ni tak dapat blik raya kt kg di pahang..tahun depat giliran negeri sembilan plk
                  tahun ni kenala beraya di alor setar dn perlis je...tak pe lah klu ada rezki..  raya haji kut blik sana.. rindu nak ziarah kubur arwah abah..InsyaAllah

37 comments:

  1. wah!!!!meriah jugak raya sis yek...ramai anak buah....hehehehehe.....

    ReplyDelete
  2. Beraya sakan ni... sampai tak ingat dah pic raya keberapa... :)

    ReplyDelete
  3. Beraya sakan ni... sampai tak ingat dah pic raya keberapa... :)

    ReplyDelete
  4. meriahnya.. suka lah mama tengok gambar raya zara...
    selamat hari raya zara ..
    bolehlah kita berkomen-komen semula.. hihi

    ReplyDelete
  5. Meriahnya siap main bunga api agy hehe

    ReplyDelete
  6. Kuatnya die raya..sb tu x update blog

    ReplyDelete
  7. mak aih kak =) meriah rayanya hu3..raya sakan tu..

    ReplyDelete
  8. Berseri2 aih dia.. selamat hari raya zara.. ;)

    ReplyDelete
  9. saya masa dressing nak beraya x ingat nak snap , bila dah tukar baju baru la nyesal ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  10. hehe, meriahnya akak :D
    sama macam kat kampung syuk :D

    ReplyDelete
  11. wah meriahnya raya... takpe ada org tolong lapkan habuk2 kat blog ni hari2

    ReplyDelete
  12. mmg beraye sakan..smpai raya ke-7..slmt kembali zara.. ank zara comel cm ank korea..hehe..

    ReplyDelete
  13. meriah juga sambutan hari raya zara..

    ReplyDelete
  14. huhuhuhu meriahnya raya....lagu raya pun masih berkumandang dekat blog hihi
    memang terasa lama beno zara menghilang huhuhu

    ReplyDelete
  15. meriahnyer raya zara...lagu raya pun masih berkumandang...

    ReplyDelete
  16. wewiiitt..meriah sungguh raya zara! ahaha! eh salam aidifitri zara..lama x dtg sini tau :)

    ReplyDelete
  17. sampai raya ke berapa pun tak ingat.hahaha. dasyat betul.hahaha.

    selamat hari raya aidilfitri ye.. maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  18. wahhh raya sakan.. Meriah betul :)

    ReplyDelete
  19. ini yang teringin nak sambung raya lagi ni.. hihi..

    ReplyDelete
  20. wah, siap ada lagu raya lagi tuh...

    ReplyDelete
  21. wah...raya sakan zara ye huhu...taun ni krole tak merasa main bunga api adus...jeles tngok pic tu huhu~

    ReplyDelete
  22. selagi syawal masih ada, selagi lagu raya berkumandang, selamat hari raya.. :)

    ReplyDelete
  23. waahh, famous mak masuk blog. kihkih. meriahh. selamat hari raya, maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  24. meriah kan raye...sebulan tu senyum jaa heee

    ReplyDelete
  25. salam lebaran zara
    syok tengok gambar raya zara

    jemput singgah:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/meh-exchange-link-bersama.html

    ReplyDelete
  26. Meriahnya. Nampak kebahagian yang terpancar.

    ReplyDelete
  27. fiza rs cm dah komen.. x de ey..huhu.. terlambat pulak..byk nye kampung zara pahang, n9, perlis, alor star.. byk tpt nk raye tu..

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...