August 16, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2


Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...
Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 
Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...
Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...
4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 
Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.
So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!


23 comments:

  1. Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Moga dapat menambah banyak kenalan.

    Selamat hari raya.

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen pn zara.. hihihi

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen...entry untuk sis ya!!!!
    http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/08/jom-cuba-buatcikgu-pheonix.html

    ReplyDelete
  4. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  5. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen dan semoga berjaya zara.. :D

    ReplyDelete
  7. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  8. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  9. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

    ReplyDelete
  10. yeay TB join segmen ni..salam kenal..moh jempot ke rumah yg xseberapa ni.syukran ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  11. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    berkunjung dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen.

    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama, baru hari nie berkesempatan nak bw,, =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...