October 02, 2013

30daysmalaysianbeautychallenge

Assalammualaikm..
Alhmdullilh..zara dah bleh berblog..tpi tak la aktif sgt
mak zara Alhmdullilh..beransur pulih
mak zara kna jangkitan kuman dekat ususnya..
skarang ni kna makan ubat dan byak jgkla berpantang..
semoga mak dilindungi dari segala masaalah..Amin..
cayanggg mak..^_^

ok beralih kepada topik asal plk ek..zara nak join FynaHere buat challenge ni. sebenarnya ini challenge buat on instagram.klu sesiapa nak join pun bleh..zara masuk ni pun sbb minat jgk la..hehee
sbb topik2 semuanya barangan kecantikan..

kalau sesiapa yang berminat dgn dunia kecantikan jom la kita join
 klik gambar kat atas ye..

Day 1 : Lipstick 

 

IN 2 IT
Ini lipstick kesukaan zara.tpi lebih kepada gel
~Gel Tint dari IN 2 IT(mcm lip tint)

~IN 2 IT Gel Tint :code GT 01(peaca)
~IN 2 IT Gel Tint :code GT 02(strawbry)
~IN 2 IT Lip Treat:LT02(strwbry)

IN 2 IT

harganya dalam belas2 je..
tahan lama dan zara berpuas hatilah..mng dah lama sgt zara dgn' mereka2' ini
harga pun murah..hehehe

time kcih sbb sudi2 tngok..cayang korangggg.^_-

maaf ye sbenarnya gambar dlm instagram tu ..gambar yg lama2..hee
my instagram

14 comments:

  1. macam menarik dan kreatif challenge ni... ^_^,,,

    semoga mak zara cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  2. Amin =) smoga mak akak sihat selalu..inshaa'Allah..join yg insta pula..nway good luck..

    ReplyDelete
  3. semoga mak zara sembuh dengan cepat ye... cantiklah lipstick ni..

    ReplyDelete
  4. Teena jarang pakai benda2 macam ni, ikut mood.
    Apa2 pun all the best Zara!

    ReplyDelete
  5. semoga mak zara ceoat sembuh ... aaamin . insha Allah .

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah your mum dah sihat..take care of her k..nice challenge anyway..

    ReplyDelete
  7. cantik la kaler dia..good luck :)

    ReplyDelete
  8. semoga mak zara cepat sembuh..
    p.s: semoga berjaya untuk contest tu juga..

    ReplyDelete
  9. smoga mak zara cpt sembuh yer.. rindu la kat zara.. gd luck juga...

    ReplyDelete
  10. yang strawberry tu sweet jer :)

    ReplyDelete
  11. light je kan kaler dia. mcm lipgloss

    ReplyDelete
  12. Tabah K. semoga Mak Zara cepat sembuh.

    ReplyDelete

TrImA kacih sBb sUdI BaCa and tiNgGalKn komEn2 yANG CoMel2..

PaSu BuNga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...